01 3473 182
Kontaktirajte nas
Gajnice 14,
10000 Zagreb
Ponedjeljak – Petak 10:00 – 21:00
Subota 10:00 – 15:00

TRETMANI TIJELA

Masaža je tretman za opuštanje tijela i uklanjanje napetosti i bolova u mišićima. Osim toga poboljšava san.
U Adora Beauty Centru nudimo vam nekoliko vrsta masaža. Izaberite onu koja odgovara vama, opustite se i otkrijte novi način uživanja.


MADEROTERAPIJA

Noviji oblik masaže na ovim prostorima, koji se sastoji u obradi tkiva valjcima, tzv oklagijama. Potječe iz Kolumbije, gdje je to tradicionalan način masaže tijela.

RADIO FREKVENCIJA

Radiofrekvencija je jedan od najučinkovitijh tretmana za uklanjanje celulitnih nakupina i zatezanja kože. Radiovalovima se zagrijava tkivo do temperature koja je optimalna za nastanak novog kolagena i elastina, koji se lome i uništavaju zbog nagomilavanja vanstanične tekućine.

ANTICELULITNA MASAŽA

Odličan tretman za razgradnju masnih stanica, vraćanje tonusa, povećanje čvrstoće i elastičnosti kože. Također izlučuje suvišne vode i štetne tvari iz organizma.

NJEGA RUKU I STOPALA

Manikura i njega ruku bitne su kao i njega lica, a uredni, lijepi i njegovani nokti odraz su zdravog načina života.

DEPILACIJA

Depilacija je postupak trajnog ili privremenog uklanjanja neželjenih dlačica sa svih dijelova tijela. Kod nas možete dobiti besplatne konzultacije te ćemo Vas savjetovati ovisno o Vašem tipu kože i vrsti dlačica koji je tretman najprimjereniji za Vas. U ponudi imamo nekoliko vrsta tretmana depilacije.

MASAŽE

Masaža je tretman za opuštanje tijela i uklanjanje napetosti i bolova u mišićima. Osim toga poboljšava san. Nudimo vam nekoliko vrsta masaža. Izaberite onu koja odgovara vama, opustite se i otkrijte novi način uživanja.