01 3473 182
Kontaktirajte nas
Gajnice 14,
10000 Zagreb
Ponedjeljak – Petak 10:00 – 21:00
Subota 10:00 – 15:00

TRETMANI LICA

Lice je najizloženiji dio tijela i prvo što se na osobi primjećuje. Njegovano lice zrači posebno, stoga tretmani za njegu lica trebaju biti dio Vaše rutine. Problemi s kožom lica i znakovi starenja veoma su vidljivi na licu i mogu izazvati značajnu neugodnost i utjecati na samopouzdanje.


KLASIČNO ČIŠĆENJE LICE

Zašto ne popustiti vašim željama i priuštiti si opuštanje i obnavljanje kože lica! Naš tretman klasičnog čišćenja lica uključuje peeling te temeljito čišćenje kože vašeg lica koje sigurno će vam pružiti osjećaj ugode i relaksacije.

MICRODERMO ABRAZIJA

Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je vrlo suptilna i neagresivna metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća.

UGRADNJA TREPAVICA

Ekstenzije trepavica na očima puno su više od zamjene za maskaru te u trenu može naglasiti pogled i očima dati jednu novu dimenziju.

RADIO FREKVENCIJA

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

DERMA ROLLER

Derma roller je medicinski uređaj koji se koristi kod terapije indukcije kolagena ili microneedelinga. Izgleda poput valjka s iglicama kojima se prelazi preko kože, a koristi se kod različitih terapeutskih ciljeva.

DERMA PEN

Dermapen tretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici.

MAKE UP

Njome se mogu naglasiti pojedini dijelovi lica poput očiju, usana, a služi i prekrivanju onoga što se želi sakriti.