01 3473 182
Kontaktirajte nas
Gajnice 14,
10000 Zagreb
Ponedjeljak – Petak 10:00 – 21:00
Subota 10:00 – 15:00

UGRADNJA TREPAVICA

VACUSLIM 48 tretman je revolucionarna inovacija za oblikovanje tijela! Podrazumjeva potpuno drugačiji pristup od svega što ste do sad mogli da pronađete na tržištu, a potpuno je bezbolan i pruža vidljive rezultate već od prve upotrebe.


Pedikura
Rješenje za probleme na stopalima, kao što su to urasli nokat, zadebljana koža ili ne oblikovan nokat, je pedikura. Osim toga ona ima i estetsku svrhu.
U Adora Beauty Centru nudimo vam 3 različite vrste:

Estetska pedikura
Sastoji se od kupke, pregleda stopala i odstranjivanja zadebljane kože. Nakon toga slijedi obrada noktiju, lakiranje i masaža hranjivom kremom.
Ova vrsta pedikure preporučuje se osobama koje nemaju probleme kao što su urasli nokti ili kurje oči, a žele meka, glatka i estetski lijepa stopala.

Medicinska pedikura
Sastoji se od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljane kože i zatim ako je potrebno vađenje kurjih očiju, čupanje uraslih noktiju, rješavanje problema sa gljivicama, odnosno nakon što se nokat očisti, nedostatak nokta se nadogradi antifungalnim gelom koji u sebi sadrži antibakterijsko svojstvo, također nokat je potrebno liječiti kod kuće odgovarajućim tekućinama.

Callux pedikura
Savršena neinvazivna vrsta pedikure za prekrasna i mekana stopala.
Koristi se protiv žuljeva, kvržica ili zadebljanja kože ali i za uklanjanje mrtvih stanica kože u području peta.
Vraća optimalnu razinu hidratacije kože i mladenački i zdrav izgled.

Klijenti o nama